Oväntat besök är....

härligt men ibland blir man inte alls glad. Inte den minsta gnutta glädje. Tre rådjur har bosatt sig i vårt kvarter och spatserar runt här fritt på nätterna. Skottpengar på dom. De har rensat rent på goda mumsiga krokusar. Nästa år blir det att pinka i rabatterna i förebyggande syfte.  Tur att några scilla börjat titta upp så det blir lite färg under häcken. 
 
 
 
 
Annars håller vi oss glada. Besökte igår det stora gula varuhuset och då är man så här glad när det inte är någon kö i kassan:
 
Det var så lite folk där så det var konstigt. Inga hälpåkörningar, inga köer någonstans, massor av kassor som inte ens var öppna, ingen trängsel ens på barnavdelningen. Ingen kö när vi skulle äta lunch. Givetvis handlade vi efter noga planerad inköpslista. Det är så man alltid gör 🤞 Ovanligt lite i vagnen men några viktiga saker som turkisk peppar (det fanns ju inte på flyget till och från Jamaica och jag brukar alltid köpa 1,4 kg på våra semsterresor) kom med hem. Insåg på plats att jag behövde lite garn till grytlappar, servetter med monsterablad på, badskum och 1-liters plastpåsar kom jag på var slut hemma. 
 
 
Hittade fina tights till finaste Julia och jag tror hon kommer att gilla dem. 50 % av Julias föräldrar gillar hästar och 50 % gör det inte, men det är en uppenbar chans/risk att lilla fina fröken blir en hästtjej. Hon har tidigare fått en tunika med hästar på och då gillade hon "hoppla". 
 
 
Lördagkväll vid tv:n, ja så slutar den här dagen som innehållit både handla mat, småfix här hemma och en tupplur på eftermiddagen. Nu blir det opera med Ola Salo... tjingeling på er!
 

Kommentera inlägget här :