Jakten på den...

icke tillgängliga och nödvändiga medicinen fortsätter... Idag blev det utflykt till Kisa och tidigare har vi varit i Mörlunda, Hultsfred och i Ankarsrum för att få tag på för mig nödvändig medicin. Irriterande och det är inte på något sätt ok att det är så här. Det är inte alla som kan åka land och rike runt för att jaga nödvändig medicin. Rekordet jag läst om är den person som åkte 70 mil för att få tag i medicin. När jag sedan läser om att den medicin jag behöver används för bantning då blir jag svart i ögonen. Om det vore bantning av medicinska skäl vore det en sak men som jag läst det är det en enkel väg för de som har råd med tusentals kronor och vill få bort några få kilo. Rör på er och ät rätt! Skönt att få klaga ibland...
 
Började dagen med en tur till stan (torget) för att hämta i förväg beställt glutenfritt bröd från Lysings glutenfria bageri. Bra service att de kommer med sin varubil med jämna mellanrum. Ska festa på en prinsessbakelse idag bara för att jag kan. Passade på vid utlämningen att hälsa på, den igår fint smyckade, Astrid Lindgren. Trots nattens kyla hade blommorna klarat sig bra. 
 
 
Annars då? Jo en dag i taget med väntan på provsvar efter operationen. Svårt att hitta energi.. Såg ett inslag på Go`kväll om "Fulmålning". Det var lite kul och jag blev sugen på att testa eftersom "Det har jag aldrig provat förut så det klarar jag säkert" /Pippi Långstrump. Fulmålning innebär att man ska släppa prestationen och strävan efter att  måla vackert. Man ska helt enkelt måla fult för att kunna öppna upp nya vägar i sitt målande. Man kan se det som uppvärming i målandet.
Jag tog dock en annan väg än i Go´kväll. Där målades med pensel och färg.  För min del blev det plattan och appen Bamboo Paper. Saknade dock att på plattan kan inte färgen rinna som den gör med pensel.
 
 Det här är resultatet i Go´kväll:
 
 
Så här blev  mina första försök:
 
 
 
 
Som sagt absolut ingen skönkonst vilket heller inte var meningen. Men knasigt, kul och bilderna inbjuder till skratt och det är helt ok om du tycker bildern är jättefula. Det blir absolut mycket mer effektfullt och levande att måla med pensel på papper men jag ska fortsätta testa på plattan ett tag till för att se vad det kan bli...  
 
Solsken, skidskytte och soffläge och tulpaner på bordet denna dag. Det får duga.