I väntan på värme...

..njuter vi av god mat. I helgen blev det Vitkålsfräs med kyckling. Såå gott. Rekommenderas.
 
 
...odlar vi under fleecefiltar....
 
och väntar på att fylla pallkragarna.. och ja, en planta finns under hinken under nattetid...
 
och så väntar vi på att känna den underbara doften av kaprifolen som är på gång..
 
Idag hade jag verkligen velat vara i Stockholm och firat denna sköna böna som idag fyller 60 år.
 
Älskade syster här kommer ett stort varmt grattis och ett lass med grattiskramar. Fira dig det får vi göra när vi kan träffas utan coronahinder. Tänk så gott om tid det finns att planera firandet ... me like.. Vi har ju några jubilarer till som inte blivit ordentligt firade än, en 30-åring och en 18-åring. Ni har något att se fram emot ....
 
Behöver ni något uppiggande? Jag piggar upp mig med sånger på temat coronatider med den fantastiskt duktiga Jacke Sjödin. Helt makalöst bra.  Hittills 10 låtar, ni hittar dem alla på youtube. Klicka på namnet här ovan så kommer ni till filmerna/sångerna. Kosläpp, Kärlek in the stream, Lägessammanfattning a la Mozart, Sweet home isolering... och några till. Lyssna och njut. Tack vare skitcorona så bjuds vi på fantastiskt rolig underhållning. Inget ont än det har något gott med sig brukar det ju heta...även om jag på alla sätt inget hellre önskat än att vara utan allt vad corona heter och ställer till med...och ställer till med på lång sikt. Hujedamej.
 
Söndagskväll i soffan med en bukett liljekonvaljer på bordet, solen skiner och björkarna är vackert gröna utanför fönstren. Tja, inte så dumt trots allt. Kan en vare gla åt lite har en mycke å va gla åt... det gäller alltid. Punkt.  

Kommentera inlägget här :