Vilken årstid är det nu?

Ljungen, krassen och dahliorna blommar samtidigt så vilken årstid är det nu? Sommarhöst? Skön luft och svensk sommartemperatur är det. Gräsmattan börjar grönska igen. Kan det bli gräsklippning tillslut innan vi väntar på snön?
 
 
 
 
Lat söndag här, kollar på tv, läser,har lagat middag och låter tankarna gå. 4 veckor kvar tills vi får fira 10-åringen och 3 veckor kvar till valet. Igår var vi i Västervik på sportbilsdagen och längs infarten till Västervik var det många valaffischer på plats. Är det verkligen 2018 att sätta upp valaffischer? Slöseri med både tid och material tycker jag. Inte röstar jag på någon för att det står några ord på en affisch eller för att någon smajlar upp sig och försöker se förtroendeingivande ut? Hur länge ska en traditon vara en tradition eller när ska man tänka nytt? Hur tänker du?
 
Söndagskvällen kommer avslutas med att googla både fiskrecept och vegetariska recept och så blir det Maria Lang på tv4.  Får se vem som hinner ta den lilla biten äppelkaka som finns kvar...
 
 

Kommentera inlägget här :