Farmor & Farfar AB

Farmor & Farfar AB - ett både produkt- och leveranssäkert familjeföretag. En i företaget fick en idé som lanserades hårt. Idén är förverkligad och levererad till yngsta barnbarnet. Nu har säkert en del redan listat ut att den som kläckte idén var jag. Det var dock ett lagarbete. Farfar har lagt ner många timmars arbete. Jag har varit arbetsledare (oj, hur gick det till?) i miniformat och jag har grundmålat men sedan är det farfars stora arbete. Vad gjorde vi? Jo, hinder för att hoppa med käpphästar. Så nu kan julklappskäpphästarna komma ut på hoppträning. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Banan är invigd av barnbarnet och föräldrarna. Det finns på film ... för den närmsta familjen  😂😘  Det ska bli kul att se hur hoppandet kan utvecklas och förhoppningsvis vara lekglädje och vem vet när det är dags för Slitshult Horse Show?? 
 
Det har varit många härliga barnbarnsdagar senaste veckan. Ögonbesvär, studiedagar och utvecklingsdag på förskolan blev tid för oss att vara med hälften av de bästa. Den näst äldsta av de bästa har fyllt år och blivit firad med tårta och paket. Är man djurgårdare så syns det på paketen, både på ut- och insidan. 
 
 
 
Målade tillsammans med yngsta barnbarnet. Så kul det var. Jag målade några saker som hon ville kopiera och kolla på bilden så konstnärliga hennes målade sol, den med svarta strålar, och öga, det till vänster, blev. Det var helt underbart att se hur hon jobbade med att kolla noga, välja färger och få till formerna. Helt enkelt en underbar stund tillsammans. Tillsammans är verkligen toppen. 
 
 
Har dessa dagar fått veta att jag har torrt gamlingsskinn och att jag är uråldrig. Händerna är åtgärdade med smörj, åldern är som den är. Min mamma, 86 år, undrade hur det var med hennes ålder eftersom jag, 64 år, ansågs vara uråldrig. Det blixtsnabba svaret var att hon är att betrakta som fossil. Älskar dessa snabba svar som avges med glimten i ögat. Älskade underbara barnbarn som ni förgyller livet för Farmor & Farfar AB. Alla dagar. 

Kommentera inlägget här :