Locket på

Klart. Sofflocket på och nu väntar 51 veckors vila för tomtarna. Sisådär 22 eller 23 december får de troligen komma fram i ljuset igen. Det är en av årets bästa sysslor att plocka undan allt som har med julen att göra. Julstjärnan är förvisad till komposten och nu är tulpansäsongen på ingång. Mattisborgen är kvar, det blir en aktivitet för de bästa att krossa och äta upp... och för farmor att dammsuga hela köket. 
 
 
Årets första dag har varit bra och en av de nyare traditionerna är att lyssna och titta på nyårskonserten från Wien. Tror åldern börjar ta ut sin rätt. För en massa år sedan tyckte jag det var helt otänkbart att kolla på nyårskonserten, då var det backhppning på tv som lockade. Idag njöt jag fullt ut och allra mest av finalen med Radetzky marsch, helt fantastisk underhållning och samspelet mellan, musiker, dirigent och publik var helt suverän.
 
 
Har tagit en promenad i blåsten och det var friskt och skönt. Nytt år och nya mål med motionen... precis som de flesta år, haha. 2019 års köksalmanacka är på plats. I år fylld av reseminnen från USA. Det är en skön känsla med ett nytt år och inte vet vi vad det året ska bli. Idéer saknas inte. Men det var det väl ingen som trodde? Inte nödenolusten i alla fall. 2019 - nu köör vi!!
 
 

Kommentera inlägget här :