Lyxhotell i långa rader

Lyxhotell fanns det gott om i Las Vegas och längs Las Vegas Boulevard finns det ca 125000 rum att checka in på. Vi bodde på Luxor hotel och sedan var vi och kollade in ett par andra hotell lite extra mycket. Ett av dem var Bellagio med en fantastiskt fin lobby med ett innertak dekorerat med tunna färgglada blommor i glas. Intrycket förstärktes med mängder av arrangemang med färska blommor. Nu var det höstfärger på blommorna vilket inte är mina favvofärger men vackert var det. Skulle ha varit kul att se hur det ser ut på våren men det kommer jag inte att få se. Två nätter i Las Vegas är fullt tillräckligt för mig. 
 
Inte nog med blommor, inne på Bellagio fanns det en chokladfontän från golv till tak. Inglasad - så det fanns ingen chans till provsmakning. Casino fanns det också såklart. Enarmade banditer och spelmaskiner av alla de slag i långa banor. Vi provspelade inte. Det är sorgligt att se alla som spelar timme efter timme med en förhoppning om den stora vinsten. Lycksökare som kommer till Las Vegas och har med sig allt de äger och spelar för att "rädda sitt och familjens liv/ekonomi" men som slutar med totalkrasch och en plats i hotellets bårhus. Man klarar inte av att åka hem totalt utblottad. Ja, så finns det de som spelar för spänningens skull och som det inte spelar någon roll för om de förlorar för de har ändå helt obegränsat med resurser och kan spela bort miljoner utan att det tär på kassan. Las Vegas skriker pengar, pengar, pengar blandat med sex, droger och alkohol. Sorgligt. En helt crazy stad.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till sist det finaste som Bellagio hade. Ett underbart spel med vatten och musik. Olika låtar och olika vattenspel varje gång. Håll till godo med det jag filmade: Och det var allt för denna gången...

Kommentarer :

#1: Jasmine

Så galet många hotellrum längs den gatan - imponerande! Kul att du delar med dig av de fina detaljerna i lobbyn.
Kram

skriven
#2: Wifeey

wooow vilken upplevelse det måste vara att besöka lasvegas :D

Svar: Helt galet ställe, kul att ha varit där men det räcker med en gång.
AC

skriven
#3: snie.blogg.se

Vad fint!!

skriven
#4: Barbro

Jättefin film med härlig musik till. Jag undrar också över det som ser ut både som mysko blomster och undervattensväxter i taket ?? Vad är det?

Svar: Tack. Det är blommor gjorda i tunt glas. Superläckert att se på plats.
AC

skriven
#5: Veronika

Wow vilka bilder och vilken resa!

Svar: Vi är fullproppade av intryck efter denna härliga resa.
AC

skriven

Kommentera inlägget här :